ENTREPRISER

Her på siden kan du læse nærmere om vores entrepriseopgaver

Vi hjælper dig med dit byggeprojekt

Hos AN BYG Aarhus tilbyder flere forskellige ydelser. Vi hjælper dig gerne, hvis du skal have lavet en renovering, ombygning eller tilbygning. Vi hjælper dig også gerne, hvis du skal have et nyt køkken, nyt badeværelse eller lagt et nyt gulv. Herunder kan du læse nærmere om vores forskellige ydelser. Du er også velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Vi er specialister i at lave:

Badeværelser

Køkkener

Istandsættelser

Tilbygninger

Renovering

Vi tager gerne imod renoveringsopgaver af forskellig slags. Der er aldrig to renoveringsopgaver, der er ens, men fælles for alle er, at de kræver grundig planlægning og stor håndværksfaglig kunnen – og det har vi.

Ombygning

Skal du have bygget om i dit hus, så er vi de helt rigtige for dig. Vi har stor erfaring med ombygninger og er dygtige til at se muligheder i  og udnytte de givne omgivelser, så de passes efter ønskede formål.

Tilbygning

Er dine behov vokset fra dit hus? Så kan vi hjælpe dig med at lave tilbygninger eller udbygninger, der giver dig den plads, som du har brug for. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine muligheder.

Derfor skal du vælge AN BYG AARHUS

  • Høj kvalitet
  • Klare aftaler
  • Overholder tidsfrister
  • Fokus på bæredygtighed
  • Genbrug af materialer
  • Altid fair pris

VORES PROJEKTER

Se et udvalg af vores referencer og projekter

KONTAKT OS

Udfyld kontaktformularen og få en uforpligtende samtale om dit byggeprojekt eller din istandsættelse. Beskriv gerne med få ord, hvad du skal have lavet. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

11 + 9 =